Kā Elektroniski parakstīt Mazkapitāla SIA Dibināšanas Dokumentus?


Elektronisko parakstu vari noformēt bez maksas un tam nepieciešams tikai viedtālrunis. Lai pieteiktos eParaksts mobile, kas, mūsuprāt, ir ērtākais veids kā elektroniski parakstīt dokumentus, dodies uz šo saiti un piesakies eParakstam. Pēc pieteikuma aizpildīšanas, 3 darba dienu laikā tev tiks atvests līgums un varēsi pabeigt eParaksta pieslēgšanu.

Kad esi pabeidzis eParaksta pieslēgšanu, vari dokumentus parakstīt ar elektronisko parakstu.

TEMIDIO sagatavotos Mazkapitāla SIA dibināšanas dokumentus vari parakstīt sekojoši:

1.No sagatavoto dokumentu sadaļas lejuplādē katru dokumentu un saglabā tos jaunā mapē. Lai varētu veikt lejupielādi, sākumā jānorāda dokumentu parakstīšanas vieta un datums. Šī vieta un datums automātiski tiks ievietota katrā dokumentā.

2. Dodies uz eparaksts.lv un spied “Pārbaudīt vai parakstīt”.

3. Augšupielādē pirmo dokumentu, dokumenta formātā izvēlies “eDoc” un spied “Parakstīt”. Katrs dokuments ir parakstāms individuāli.

4. Ievadi savu lietotāja numuru, kuru vari atrast uz sava eParaksta līguma.

5. Pēc lietotāja numura ievadīšanas, savā telefonā lietotnē eParaksts mobile saņemsi paziņojumu, ar lūgumu apstiprināt savu identifikāciju. Ievadi pinkodu, ko izveidoji, kad pieslēdzi eParakstu, vai identificējies ar pirkstu nospiedumu.

6.Pēc veiksmīgas identifikācijas, datorā parādīsies paziņojums ar lūgumu ievadīt paroli. Ievadi paroli, ko izveidoji, kad pieslēdzi eParakstu un spied “Apstiprināt”.

7. Pēc apstiprinājuma parakstītais dokuments būs pieejams lejupielādei. Spied lejupielādēt un saglabā parakstīto .edoc failu.

Lai parakstītu nākamo dokumentu, spied “Pārbaudīt vai parakstīt”.

8. Atkārto to pašu ar pārējiem dokumentiem, līdz esi parakstījis visus dokumentus.